Word betaald voor jouw mening

Zowel online als op locatie

Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die het leuk vinden om deel te nemen aan marktonderzoek. Wij zijn immers de schakel tussen consumenten en bedrijven. Door jouw mening te geven draag je bij aan de verbetering van talloze producten en diensten. En in ruil voor jouw mening, tijd en moeite ontvang je een mooie vergoeding!

Lijkt het jou ook fijn om jouw mening te geven over een nieuw product of een website? Vertel je graag over jouw ervaringen en gewoontes? Welke commercial vind jij goed en welke niet? En soms krijg je zelfs een nieuw product mee naar huis dat je mag uitproberen, testen en beoordelen. Leuk toch?

Meedoen aan marktonderzoek bij intrinsiQ is heel eenvoudig en mogelijk voor iedereen, van jong tot oud. Proef dus mee, test mee of geef je mening in ruil voor een leuke vergoeding! Jouw mening is écht belangrijk!

Waarom meedoen aan een marktonderzoek?

 • Jouw mening is geld waard
  We beseffen heel goed dat jouw tijd kostbaar is en willen jou daarom bedanken voor de tijd die je voor ons vrijmaakt. Je krijgt van ons dus steeds een gepaste vergoeding voor elk onderzoek waar je aan deelneemt. Goed om weten: je hoeft deze inkomsten niet fiscaal aan te geven.
 • Zowel online als op locatie
  Er zijn zowel online onderzoeken als onderzoeken in de zaal op centrale locaties. Je kiest zelf aan voor welke onderzoeken je deelneemt.
 • Uiteenlopende thema’s
  De onderwerpen van onze onderzoeken zijn zeer uiteenlopend. Je kan onze onderzoeken hier bekijken en deelnemen aan de onderzoeken die bij jou passen.
 • Vrijblijvend
  Je krijgt van ons vrijblijvende mails om deel te nemen aan onze onderzoeken. Indien je graag deelneemt, mag je steeds reageren. De onderzoeken die je niet aanspreken, mag je uiteraard negeren. Elke uitnodiging van ons is steeds vrijblijvend. En mocht er een moment komen waarop je geen mails meer wenst te ontvangen van ons, dan kan je je steeds uitschrijven.

Hoe werken wij?

01
Nieuw project

Nieuw project

Wanneer wij een nieuw onderzoek hebben, sturen wij jou een mail met meer informatie over dit project. We zetten de meeste onderzoeken ook op onze Facebook-pagina.

02
Deelnemen

Wil je graag deelnemen?

Is het een onderwerp dat jou interesseert en wil je graag deelnemen? Klik dan op de knop ‘Ik doe graag mee’ en vul het achterliggende formulier in. Zo kunnen wij aan de hand van jouw antwoorden meteen zien of je in aanmerking komt voor ons onderzoek.

03
Selectie

Kom jij in aanmerking?

Indien je in aanmerking komt voor ons onderzoek, bellen we jou zo snel mogelijk op om jouw deelname te bevestigen. We sturen jou ook steeds een bevestigingsmail om jouw deelname te bevestigen.
Heb je ons binnen de 3 dagen na het ontvangen van onze mail nog niet gehoord? Dan betekent dit dat we ofwel heel veel reacties gekregen hebben en dat de groepen spijtig genoeg al vol zitten, of dat je om de een of andere reden toch niet in aanmerking kwam voor het onderzoek.

04
Betaling

Betaling

Eenmaal het onderzoek volledig afgerond is, zorgen wij ervoor dat de vergoeding zo snel mogelijk uitbetaald wordt. Indien het om een online onderzoek gaat, vragen we in de bevestigingsmail al op voorhand naar jouw rekeningnummer. Gaat het om een gesprek op locatie, dan noteren wij jouw rekeningnummer ter plaatse.

Privacy en vertrouwelijkheid

intrinsiQ werkt uiteraard conform de General Data Protection Regulation (GDPR). Wanneer je je bij ons inschrijft, bewaren we jouw gegevens in onze database. We gaan hier heel zorgvuldig mee om. De informatie die je aan ons geeft, wordt goed afgeschermd en is uitsluitend voor onze eigen doeleinden bestemd. Deze informatie zal dus nooit aan derden worden verstrekt.

We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je jouw persoonsgegevens in alle veiligheid aan ons kan blijven toevertrouwen. Jouw gegevens zijn bij ons dus altijd in goede handen!

Bekijk hier onze privacy policy.